Elektrische Boxspring

Er zijn drie verschillende types van boxsprings namelijk de Elektrische boxspring, de vlakke boxspring en de Scandinavische boxspring.

De elektrische boxspring

De elektrische boxspring heeft de hoogste kwaliteit en is gemiddeld gezien dan ook het duurste. Het fijne aan de elektrische boxspring is dat deze verstelbaar is.

Als u lekker in bed een boek wilt lezen kunt u het kopstuk van de elektrische boxspring een stukje omhoog zetten zodat u comfortabeler kunt liggen of zitten in bed.

De vlakke boxspring

Heeft u liever een wat goedkopere boxspring dan de elektrische boxspring of is al dat verstellen niets voor u dan kunt u kiezen voor de vlakke boxspring. De vlakke boxspring is de basis boxspring en heeft verder geen extra’s. De vlakke boxspring is dan ook de goedkoopste boxspring die er is.

De Scandinavische boxspring

De Scandinavische boxspring is een luxere uitvoering van de vlakke boxspring. De Scandinavische boxspring zit qua prijs tussen de vlakke en de elektrische boxspring in. Bij de Scandinavische boxspring wordt het matras bij de boxspring mee gestoffeerd wat voor een net wat mooiere look zorgt en net wat comfortabeler ligt dan de vlakke boxspring.

Wilt u een Scandinavische boxspring kopen kijk dan hier op neckermann.com, net als bij de vlakke boxspring kan er bij de neckermann.com niet op Scandinavische boxsprings gesorteerd worden. Ook bij Beddenkampioen kan dit niet. Dit neemt echter niet weg dat deze winkels geen prachtige Scandinavische boxsprings hebben. 

 

Wij van boxspringkopen hebben gekozen voor de boxsprings van Neckermann.com en Beddenkampioen omdat dit betrouwbare bedrijven zijn met een goede naam. Ook hebben beide bedrijven een ruime keus aan boxsprings en is de prijs-kwaliteit verhouding zeer goed.

Elektrische Boxspring