Boxspring vergelijken

Boxspring vergelijken? Jij bent op zoek naar een boxspring omdat je een boxspring kopen wilt. Daarbij wil je graag verschillende boxsprings met elkaar vergelijken om te kijken welke de beste is of de beste prijs kwaliteitsverhouding heeft. Waar moet je dan allemaal op letten?

Boxspring vergelijken

Ten eerste moet je gaan besluiten of je een elektrische boxspring of een vlakke boxspring wilt hebben. Het verschil tussen een elektrische en een vlakke boxspring zit hem in de verstelbaarheid. Een elektrische boxspring kan je als het ware in allemaal verschillende standen zetten. Hierdoor kan jij bijvoorbeeld comfortabel lezen of televisie kijken. Een vlakke boxspring kan je iets meer vergelijken met een gewoon bed, deze heeft dus niet de mogelijkheid om in verschillende standen te staan. Naast dit verschil zit er ook een behoorlijk verschil in prijs tussen de vlakke en de elektrische boxspring. Voor de elektrische boxspring zal je heel wat meer betalen dan voor een vlakke boxspring.

Kwaliteit

De kwaliteit van een boxspring is over het algemeen vrij hoog. Als je bij een bekendere winkel koopt zoals Neckermann.com of Beddenkampioen zal je altijd een kwalitatief goede boxspring krijgen. Er zijn verder ook nog (vele) verschillende merken die bekend staan om goede boxsprings. Hier staan de bekendste merken op een rijtje:

  • Swiss Sense
  • Karlsson
  • Eastborn
  • Hastens
  • Norma
  • Jensen
  • Pullman

Maar zoals gezegd haal je een boxspring bij een winkel met een goede naam dan zal je altijd kwaliteit in huis halen.

Prijs

Een ander aspect waar je op kunt letten bij boxspring vergelijken is de prijs van de boxsprings. Een wat nieuwere of luxere boxspring (vooral bij elektrische boxsprings) zal wat meer kosten dan een ouder model of een model met functies. Bedenk dus goed wat voor model boxspring jij hebben wilt, en zoek daarna naar een gewenste boxspring met een scherpe prijs. Hierbij zijn aanbiedingen natuurlijk altijd mooi. Misschien dat er op boxspring aanbieding (klik) wel iets voor jou tussen zit!

Kortom bij boxspring vergelijken let op de volgende 3 dingen: Type boxspring (elektrisch of vlak), de winkelketen waar jij de boxspring koopt en de prijs.

Terug naar boxspringkopen